headerwebsite.jouwbuddy.png

Jouw buddy

Je hoeft het niet alleen te doen.

Jouw buddy (buddy-coaching) is er speciaal voor jonge vrouwen met een eetstoornis die het (nog) lastig vinden om hun gedachten, gevoelens, angsten of wensen met anderen te delen. Vaak komt dit voort uit schaamte, schuldgevoel of een gevoel van onbegrip. Dit is iets waar ik in het verleden zelf ook regelmatig tegenaan liep en dus heel goed begrijp. Dit is precies de reden dat ik je hier heel goed bij kan helpen. Bij buddy-coaching hebben we geen 'standaard' coachsessies, maar sta ik zeven dagen per week voor je klaar om je te ondersteunen op lastige momenten, je een spiegel voor te houden, om je vragen te beantwoorden (en te stellen ;)) en om successen met je te vieren. Op een laagdrempelige manier wordt je ondersteund bij jouw herstelproces.


Twee voorbeelden:

Je wil graag gezond eten. Je bent je ervan bewust dat je vaak een onbedwingbare snaaitrekt hebt. Je wil hier graag iets aan doen, maar je durft je omgeving niet om hulp te vragen.. Wat zullen ze wel niet denken of zeggen?! 

En nu is het zo'n moment.. Je zit op de bank en je kan aan niets anders denken dan die reep chocola in de kast.. Je staat op, loopt naar de kast en binnen no-time heb je die hele reep opgegeten.. Als hij op is voel je je schuldig.. Een zwakkeling, een nietsnut... Het is je weer niet gelukt om je gewoon aan je plan te houden..


Of..


Je bent in herstel van de eetstoornis anorexia nervosa. Het is bijna tijd voor het avondeten en opeens wordt je overspoeld door angstige gevoelens en kritische gedachten.. De twijfel om deze maaltijd te nemen slaat toe.. Je wilt je twijfel wel delen met de vriendin bij wie je bent, maar je schaamt je voor je gedachten.


Dit zijn voorbeelden van momenten dat je mij appt en we samen kijken naar jouw gedachten, gevoelens en behoeften. Oftewel: wat jij nodig hebt om weer vooruit te kunnen.


Buddy-coaching met Jouw buddy is geen quick fix of intensief traject. Het is een super laagdrempelige manier om stap voor stap jouw eetstoornis los te laten en je kunt de coaching helemaal naar jouw behoefte kunt invullen. In mijn eigen herstelproces van de eetstoornis anorexia heb ik ervaren hoe fijn het is als er een altijd een onafhankelijke coach voor je klaar staat om je te ondersteunen, informeren en motiveren. Altijd een stok achter de deur waardoor je (herstel)proces dragelijker wordt.Wil je graag meer informatie of weten of buddy-coaching iets voor jou is? Neem dan gerust contact met me op.


N.B. We beginnen de buddy-coaching met een startgesprek waarin we o.a. verder kennismaken en jouw huidige en gewenste situatie in kaart brengen. De kosten voor de eerste maand bedragen €139,- (inclusief startgesprek). Daarna bedragen de kosten €99,- per maand. Natuurlijk is het mogelijk om daarnaast een-op-een gesprekken te plannen (€50,- p.u.). 

Jouw buddy is niet alleen voor iedereen met een eetstoornis, maar ook voor naasten!