Challenge:
Bewust zonder vlees

Een week zonder vlees als opstap naar een gezonde leefstijl, een gezonde relatie met voeding én met jezelf! 


Dat klinkt misschien gek en te mooi om waar te zijn, dus ik zal je uitleggen wat ik bedoel.


Waar draait Bewust zonder vlees om?

Het eten van vlees is vaak zo’n gewoonte dat je er niet meer bij stilstaat dat je dit (bijna) dagelijks doet. Een hele bewuste keuze is het vaak dus niet.. En dit geldt eigenlijk voor heel veel dingen die je doet in het leven: het gaat allemaal op de automatische piloot, je denkt er niet meer echt bij na en ondertussen vliegen de dagen voorbij zonder dat jij doet waar je echt gelukkig van wordt..


Door een keer een week geen vlees te eten word je in feite gedwongen bewuster met je (eet)gedrag aan de slag te gaan, maar ook met de gedachtes en gevoelens die dit oproept. Je moet namelijk andere keuzes gaan maken dan je gewend bent, uit je comfortzone stappen en je heel bewust iets anders doen dan je normaal doet. Door mee te doen aan de challange Bewust zonder vlees kan je daar een prachtige (eerste) stap in zetten! Deze challenge draait dus eigenlijk niet echt om het schrappen van vlees (en vis) uit je voedingspatroon, maar veel meer om BEWUSTWORDING en KEUZES MAKEN (mindset en gedrag 😉), zowel op het gebied van eten als op andere levensgebieden!


Wat houdt Bewust zonder vlees in?

Een week lang eet je geen vlees (en vis), maar kies je bewust voor andere (gezonde) producten. Dagelijks krijg je een mail waarin relevante informatie wordt afgewisseld met opdrachten gericht op bewustwording en keuzes maken. Natuurlijk krijg je ook iedere dag de nodige inspiratie voor een lekker, gezond en makkelijk vegetarisch gerecht. Omdat ik persoonlijk contact erg belangrijk vind plannen we tijdens jouw challenge een online coachsessie in van ongeveer 45 minuten om na te gaan wat jij zowel tijdens als ná de challenge nodig hebt om bewuste keuzes te kunnen maken! De coachsessie is natuurlijk niet verplicht. Als je hier (nog) geen behoefte aan hebt kun je ook gewoon deelnemen aan de challenge (uiteraard tegen een gereduceerd tarief😉)! Daarnaast nodig ik je uit om lid worden van de besloten Facebook-groep waarin (oud)deelnemers elkaar motiveren en inspireren. 


Wanneer begint de challenge?

Iedere maandag begint er een nieuwe ronde! Je kunt dus beginnen wanneer het voor jou uitkomt.


Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan? Meld je dan uiterlijk de woensdagavond voor jouw gewenste startdatum aan! Aanmelden kan door mij een persoonlijk berichtje te sturen of je gegevens hieronder in te vullen.


N.B. Je kunt de challenge helemaal invullen naar wat bij jouw dagelijkse leven past. Eet jij bijvoorbeeld 's avonds vaak bij anderen en heb je daardoor niet altijd zelf invloed op wat je dan eet? Dan kun je alsnog deelnemen aan de challenge en er voor kiezen om alleen overdag geen vlees (en vis) te eten en het 's avonds te laten afhangen van waar/bij wie je eet! Nogmaals: het gaat vooral om bewustzijn en keuzes maken!  


Kosten voor deelname aan de challenge bedragen €25,-, MAAR als je je als duo of groep aanmeldt, krijgen jullie 10% korting! Kies je ervoor om mee te doen zonder coachsessie dan bedragen de kosten voor deelname €12,50.

 
Challenge-Bewust zonder vlees, Me'ntaal

Aanmelden

Wat leuk dat je gaat deelnemen aan de challenge Bewust zonder vlees! Vul onderstaande gegevens in om je aan te melden. Als ik je gegevens heb ontvangen neem ik contact met je op!

Bedankt voor de inzending!

 

Wat anderen zeggen over Bewust zonder vlees

 

Leefstijlcoach, 55 jaar (vrouw)

Afgelopen week heb ik  met veel plezier meegedaan met de Challenge bewust zonder vlees ...Het vegetarisch eten was voor mij geen enkel probleem,  dat doe ik wel vaker en de recepten waren heerlijk. De Challenge heeft er bij mij veel meer voor gezorgd dat ik me heb gerealiseerd hoe gemakkelijk ik eigenlijk een afspraak met mezelf niet nakom ... Hoe bijzonder is dat 🙈 Ik neem me voor iedere dag een half uur ME-time te nemen en het eerste wat erbij inschiet is ... ME-time. Dat wordt dus een mooi issue om mee aan de slag te gaan. Dank voor dit prachtige inzicht Roos!