Samen werken we aan jouw doelen. Je hoeft het niet alleen te doen.

Ik geloof niet in diëten of quick fixes. Het ontwikkelen van een leefstijl waar jij je prettig bij voelt is een stapsgewijs proces: een pad dat je op jouw manier en jouw tempo bewandelt. Ik wandel graag met je mee.

 

Onbezorgd genieten

Ben jij er aan toe om eindelijk weer te kunnen genieten van lekker eten? Om je weer fit, energiek en zelfverzekerd te voelen en niet langer vast te houden aan talloze eetregeltjes? Ben je er aan toe om jezelf niet langer te pushen om gewicht te verliezen, om te voldoen aan een zogenaamd ideaalbeeld.. Ben je er aan toe om de steeds terugkerende teleurstelling achter je te laten, je niet langer schuldig te voelen en trots te zijn op wie je bent, op wat je kan en tevreden te zijn met hoe je eruit ziet? 

Let's go fot it!

In 6 sessies van een uur zoomen we in op jouw gedachten, gevoelens, emoties en gedrag en kijken we samen wat jij nodig hebt om stap voor stap je lichaam en geest weer met de liefde te verzorgen die het verdient. (€300,-) 

Natuurlijk is het mogelijk om na dit pakket losse sessies te plannen (€50,- p.u.)

Roos hulp eetstoornis en leefstijl, eetprobleem, coach, online
 

Tijdens de coaching voorzie ik je waar nodig waar nodig van aanvullende informatie over alle aspecten waarmee we aan de slag gaan: voeding, beweging, slaap en mentale gezondheid (b.v. bewustwording van emoties, gedachten, gedrag, omgaan met stress, mindset en zelfvertrouwen). Deze informatie draagt er aan bij dat jij keuzes kan gaan maken waar jij je echt prettig bij voelt.